Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Lekebergs kommuns Kontaktcenter

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

måndag - fredag 8-16
Lunchstängt alla dagar 11.45-12.45

Dag före röd dag och afton 8-12

Anmälan för företagare

Vill du vara med och skapa en dag där utbildning och näringsliv möts? Då är du varmt välkommen att ställa ut på Yrkesmässan 8 maj 2024

Lekebergs kommun anordnar en Yrkesmässa tillsammans med näringslivet den 8 maj. Den riktar sig till ungdomar, vuxna och företagare i kommunen. Målet är att besökarna ska få en inblick över vilka möjligheter som finns att ta del av i yrkeslivet.

Yrkesmässan är en inspirationsdag där vi ser lärorika möjligheter att få bekanta sig med och få kunskap i olika typer av yrken, företag och utbildningar. Det är även ett tillfälle att nätverka, skapa nya kontakter och det är en chans att knyta framtida band.

Information till utställare

Som utställare får du tillgång till en utställningsyta inomhus på 3x2m och för dig som vill ställa ut utomhus varierar ytan lite beroende på vad du ställer ut.

Vi vill att du tänker igenom och förbereder innehåll i din monter innan mässan.

Fundera gärna över vad du kan göra för att väcka intresse och engagemang hos besökaren? Att skapa någon form av aktivitet är både givande och roligt, det kan vara något en enkelt men som givetvis hänger ihop med ditt yrke.

Anmäl dig senast 20 mars

Sista dagen att anmäla sig är 20 mars. Att ställa ut på yrkesmässan är gratis och det finns ett begränsat antal platser, det är först till kvarn.

Anmäl dig till yrkesmässan.

Fakta om mässan

Plats: Lekebergs idrottshus, både inne och ute.

Öppet för besökare: 9-14 (lunchpaus för utställare 12-12.30. Det finns möjlighet att köpa lunch på plats)

Som utställare får tillgång till hallen för att ställa i ordning din monter kl 6 samma dag som mässan. Din monter ska vara i iordninggjord och färdigställd senast 8.30. Efter mässans slut kl 14 ska din monter vara nedpackat och undanplockat till kl 17. Vi har ett begränsat antal bord att låna ut men i första hand är det du som utställare som tar med sig den utrustning som behövs vid din monter.

Vi ser fram emot att skapa en bra och givande yrkesmässa tillsammans med dig!

Kontakt

Vid frågor eller funderingar vänd dig till Sandra Oskarsson sandra.oskarsson@lekeberg.se
0585-489 25