Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Lekebergs kommuns Kontaktcenter

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

måndag - fredag 8-16
Lunchstängt alla dagar 11.45-12.45

Dag före röd dag och afton 8-12

Stora Turismpriset
Nominera till Örebroregionens turismpris 2024

Nu kan du nominera en verksamhet inom besöksnäringen i Örebro län till Örebroregionens turismpris. Vinnaren blir Örebro läns representant till Stora turismpriset som nationellt utses den 3 december i Stockholm. Stora turismpriset delas ut till ett företag eller annan verksamhet som på ett nytänkande och innovativt sätt bidragit till utveckling av besöksnäringen och dess roll i samhället. Varje län utser en kandidat där vår vinnare utses av den regionala turismutvecklingsgruppen bestående av länets tolv kommuner tillsammans med Region Örebro län. Besöksnäringen omfattas av verksamheter inom bo, äta, göra, handla och åka.

Stora Turismpriset (regionorebrolan.se)

Här nominerar du till Örebroregionens turismpris 2024.

 

Kunskapsbank för svensk besöksnäring

Välkommen till Visit Swedens kunskapsbank. Här delar vi med oss av vår koll på omvärlden, på målgrupper, varumärket Sverige och reseled. Detta är vår kunskapsbank, vårt galleri av erfarenheter och fakta som alla ni, som arbetar för och i besöksnäringen, kan ta del av.

Vi presenterar kunskapen i form av artiklar, filmer, publikationer och presentationer. Syftet är att ge er värdefulla perspektiv från alla delar av vår globala organisation. Vi vill inspirera och ge er nya insikter och idéer till spetsig marknadsföring och hur ni kan rikta ert utbud till svenska och internationella besökare.

Mer om svensk besöksnäring