Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Kontakta Kommunen

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:30
fre 8:00 - 12.00, 13:00 - 16:00

Stängt för lunch 12:00 - 13:00

Lediga jobb i kommunen

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta i Lekebergs kommun! Vi är en expansiv kommun som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. 

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet, påverkansmöjligheter och en god arbetsmiljö. Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du också få ta del av en rad olika förmåner.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv och bra företagsklimat. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar.

Vill du vara med på resan?

 • Vi söker en kommunikatör!

  2020-06-29
  Lekebergs kommun har gjort en satsning på kommunikation de senaste åren och kommer under hösten att genomföra en förstudie om internkommunikation. För att frigöra tid för projektet söker vi nu en kommunikatör som kan gå in och stärka upp vårt kommunikationsteam.

  Som kommunikatör hos oss har du ett omväxlande arbete och stödjer kommunens verksamheter i planering och genomförande av kommunikationsinsatser på olika nivåer. Du har en viktig roll i arbetet med att utveckla kommunens kommunikativa förmåga. Du har ett nära samarbete med chefer och medarbetare som du stödjer både strategiskt och operativt.

  Du arbetar bland annat med våra digitala kanaler, kommunens webbplats, intranät och sociala medier samt tillverkar trycksaker, presentationer och annonser.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Är du vår nya IT-specialist?

  2020-06-22
  I rollen som IT-specialist kommer du primärt att stötta förvaltningsområdet Infrastruktur men även mer användarnära förvaltningsområden där du har en nära dialog med verksamheten och en förståelse för den. Du kommer bidra till att användarna har de bästa verktygen och plattformen för att lyckas i sitt arbete.

  Utöver det här kommer du vara en viktig kugge i att fortsätta bygga vidare på tekniska lösningar baserade på Microsofts produktportfölj och övriga användarnära tjänster. Du kommer till exempel att analysera problem och återkommande incidenter samt komma med förslag på lösningar i IT-miljön, identifiera och utvärdera nya tekniker och lösningar med bland annat Microsoft Azure, Office 365, Windows 10, säkerhetslösningar för extern access mm.

  Det kommer finnas möjligheter till specialisering och fördjupning inom vissa kompetensområden. Det gemensamma är att vara med och stötta där man kan tillföra sin egen kompetens eller delaktighet.

  Dagliga arbetsuppgifter är:

  • drift och förvaltning av befintlig infrastruktur
  • kontakt med konsulter
  • incidenthantering, fjärrsupport
  Ibland kan även på platsen-support behövas. Idag finns en IT-infrastruktur baserad till största delen på VMware och till en liten del Microsoft Hyper-V/Linux.
  Andra arbetsuppgifter som kan vara aktuella är projekt och utredningsarbete samt analyser och dokumentation.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Ny F-6 skola i Fjugesta söker Rektor!

  2020-06-11
  Som rektor i Lekebergs kommun ingår du i förvaltningens ledningsgrupp som består av förskolans och skolans rektorer, chefen för kultur- och fritidsavdelningen och förvaltningschefen.
  Arbetet i ledningsgruppen ska bidra till att utveckla verksamheter av mycket god kvalitet, för våra barn, elever och medborgare. Vid sidan av förvaltningens ledningsgrupp ingår du också i ett team med övriga skolrektorer. Teamet ansvarar för samordning av skolans verksamhetsspecifika frågor. Teamets arbete präglas av samarbete och kollegialt lärande.
  I din roll som rektor ansvarar du för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. I det pedagogiska ledarskapet ingår att leda och utveckla verksamheten mot de nationella målen och att ansvara för det systematiska kvalitetsarbetet.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Nu söker vi förskollärare med utvecklingsledaruppdrag till Tulpanen i Fjugesta

  2020-06-05
  Vi söker nu dig som tillsammans med övriga medarbetare i arbetslaget vill utveckla vår verksamhet och satsa framåt med visionen Sveriges bästa förskola, alltid med barnens bästa framför dina ögon.
  I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med kollegor ansvara för och skapa en meningsfull, trygg och utmanande miljö, där varje barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.
  Lekebergs kommun växer och behovet av barnomsorg ökar det gör att vi på förskolan Tulpanen har fokus på goda relationer till kollegor, barn och vårdnadshavare och arbetar med ständig kvalitetsutveckling av verksamheten.
  Som utvecklingsledare på förskola ansvarar du för att ha en övergripande samordningsroll och vara drivande i förskolans utveckling. Du kommer också att ha en viktig roll i att upprätta och bibehålla rutiner och skapa god ordning i arbetslaget. Du utgör ett stöd för rektor och arbetar för att skapa fungerande relationer, god kommunikation och ett respektfullt förhållningssätt inom arbetslaget.
  Du ingår även i rektorns ledningsgrupp tillsammans med andra utvecklingsledare.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se