Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Lediga jobb i kommunen

Vad trevligt att du är intresserad av att jobba för Lekebergs kommun! Vi använder oss av offentligajobb.se för rekrytering.

 • Lekebergs kommun söker en Utredare till föräldravikariat

  2018-12-12
  Är du sugen på att arbeta med statistik, analys, uppföljning, utvärderingar, utredningar, interna kontroll och kommunens målstyrning? Vill du få bred erfarenhet från offentlig sektor, gillar att ta stort ansvar, är självgående och är en doer? I så fall är du rätt person för oss!

  Med anledning av en föräldraledighet söker vi en utredare till administrativa avdelningen.

  Som utredare ingår många olika arbetsuppgifter och du kommer vara en del i många kommunövergripande processer och projekt där du kommer få ta ett stort eget ansvar. Vissa arbetsuppgifter innebär en samordnade roll vilket kräver att du har stort eget driv. Lekeberg strävar efter att ligga i framkant kring digital administration och som utredare är du en viktig del i det arbetet.

  Uppdraget innehåller bland annat:
  - Kvalificerade utredningar
  - Analyser av statistik och annat underlag
  - Framtagande av beslutsunderlag
  - Utveckling av administrativa processer
  - Projektarbete
  - Ansvara för kommunens interna kontroll
  - Prognosarbete
  - Förvaltningsledning av system
  - Ta fram nya rutiner och kartlägga processer

  Som utredare är du en del av ett team som tillsammans med den administrativa chefen utgör kommunens utredningsresurs. Utredningarna kan vara kommunövergripande och väldigt omfattande men också ganska smala och begränsade och ämnena kan variera inom hela kommunens olika ansvarsområden.
  Att vara nytänkande och utvecklingsinriktad ser vi som en självklar del av uppdraget!


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Arkivarie/Teamledare

  2018-12-12
  Är du en driven person som gillar utmaningar, tänker i nya banor och ser ny teknik som en möjlighet? Då är det dig vi söker!

  Vi fortsätter satsningen på arkiv- och informationshantering i Sydnärke och söker nu en teamledare till Sydnärkes arkiv- och informationsenhet då en av våra nuvarande medarbetare går vidare till en annan tjänst inom organisationen!

  Sydnärkes arkiv- och informationshanteringsenhet ansvarar för att leda införandet av e-arkiv där en upphandling just nu pågår. Ett aktivt arbete pågår kring att digitalisera verksamheter och processer där arkivfrågan är en viktig del och där du som teamledare förväntas ta ett större ansvar och bidra med att driva dessa ur ett arkivperspektiv.
  Arbetet i enheten präglas av ett driv framåt och en vilja att testa nya saker.

  Då informationsmängden ständigt ökar och blir alltmer komplex är det viktigt att vi skapar förutsättningar för en god informationsstyrning som bidrar till både effektiv och rättssäker hantering.

  Sydnärkes arkiv- och informationshanteringsenhet arbetar för att säkerställa att kommunernas och kommunalförbundets arkiv bevaras, hålls ordnade och vårdas så att de tillgodoser rätten att ta del av allmänna handlingar, behov av information för rättskipningen och förvaltningen, och för forskningens behov.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Sjuksköterska till Lekebergs kommun

  2018-12-04
  Att jobba som sjuksköterska i kommunal verksamhet är ett ansvarsfullt och varierande arbete. Man är verksam hos patienter i deras eget hem och på våra särskilda boenden. Man lär känna patienterna och deras anhöriga väl vilket ger en god kontinuitet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat läkemedelshantering, omläggningar och palliativ omvårdnad.
  Vissa tjänster har sin placering vid ett särskilt boende men på kvällar och helger är man verksam i hela kommunen.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker en klasslärare till åk 1-3, Hidinge skola

  2018-12-04
  Vår verksamhet bygger på att barnen ska känna trygghet och få stöd oavsett var i utvecklingskurvan de befinner sig och att personalen samarbetar för bästa resultat. Vi arbetar systematiskt med att skapa trygghet, trivsel och utveckling genom delaktighet i alla led.

  Nu söker vi en klasslärare till åk 1-3.
  Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I dina arbetsuppgifter ingår även mentorskap. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och betygssättning. Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.
  Vi är måna om att arbetet sker med hjälp av ICDP, ITK samt formativ bedömning tillsammans med ett positivt och lösningsfokuserat arbetssätt.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se