Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Kontakta Kommunen

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 8:00 - 16:30
fre 8:00 - 16:00

Lediga jobb i kommunen

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta i Lekebergs kommun! Vi är en expansiv kommun som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. 

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet, påverkansmöjligheter och en god arbetsmiljö. Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du också få ta del av en rad olika förmåner.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv och bra företagsklimat. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar.

Vill du vara med på resan?

 • Vi söker lärare till idrott och hälsa på Lekebergsskolan


  Vi söker nu en lärare i idrott och hälsa på 50% som ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i idrott och hälsa i årskurs 7-9 på Lekebergsskolan. I dina arbetsuppgifter ingår även mentorskap.
  Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och betygssättning. Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Vid behov ansvarar du för kontakter med stödfunktioner kring elev. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Biståndshandläggare, vikariat


  Lekebergs kommun söker en vikarierande biståndshandläggare till Individ- och familjeomsorgen för handläggning av ärenden i huvudsak inom äldreomsorg, men även socialpsykiatri samt LSS. Du kommer att utreda, bedöma och fatta beslut enligt socialtjänstlagen och LSS.

  Individ- och familjeomsorgen har en helhetssyn på både människa och verksamhet. Vi söker dig som har engagemang för socialt arbete och är öppen och nyfiken på förbättringsarbete med fokus på brukarnas behov.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Socionom sökes till Individ- och familjeomsorgen, vuxengruppen, vikariat


  Huvudsakliga arbetsuppgifter består av handläggning av ekonomiskt bistånd.
  I uppdraget ingår även utredningar/anmälningar/ansökningar gällande:
  • missbruks/beroendeproblematik
  • hot- och våld i nära relationer.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker en förskollärare till fsk Växthuset Berga i Fjugesta


  Vi söker nu dig som tillsammans med övriga medarbetare i arbetslaget vill utveckla vår verksamhet och satsa framåt med visionen Sveriges bästa förskola. Alltid med barnens bästa framför dina ögon.
  I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med kollegor ansvara för och skapa en meningsfull, trygg och utmanande miljö, där varje barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

  Som tillsvidareanställd förskollärare i vår kommun erbjuds du utöver våra ordinarie förmåner:
  • Pedagogisk utvecklingstid enskilt och tillsammans med kollegor
  • Kompetensutveckling med fem kompetensutvecklingsdagar/år
  • Kollegialt lärande i nätverk
  • Deltagande i pågående projekt
  • Avgiftsfri pedagogisk lunch
  • En naturnära arbetsmiljö
  • Goda kommunikationer


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker förskollärare med utvecklingsledaruppdrag till Fjugesta


  I ditt uppdrag som förskollärare och utvecklingsledare ska du tillsammans med kollegor ansvara för och skapa en meningsfull, trygg och utmanande miljö, där varje barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

  Som utvecklingsledare på förskola ansvarar du för att ha en övergripande samordningsroll och vara drivande i förskolans utveckling. Du kommer också att ha en viktig roll i att upprätta och bibehålla rutiner och skapa god ordning i arbetslaget. Du utgör ett stöd för rektor och arbetar för att skapa fungerande relationer, god kommunikation och ett respektfullt förhållningssätt inom arbetslaget.

  Du ingår även i rektorns ledningsgrupp tillsammans med andra utvecklingsledare.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker förskollärare med utvecklingsledaruppdrag till fsk Skattkistan i Fjugesta


  Vi söker nu dig som tillsammans med övriga medarbetare i arbetslaget vill utveckla vår verksamhet och satsa framåt med visionen Sveriges bästa förskola, alltid med barnens bästa framför dina ögon.
  I ditt uppdrag som förskollärare ska du tillsammans med kollegor ansvara för och skapa en meningsfull, trygg och utmanande miljö, där varje barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.
  Vi på förskolan Mullhyttan har fokus på goda relationer till kollegor, barn och vårdnadshavare och arbetar med ständig kvalitetsutveckling av verksamheten.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Samordnare till Oxelgården


  Vi söker nu en medarbetare som ska vara ett administrativt stöd till enhetschefen på Oxelgården. Du kommer att vara behjälplig i alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i en samordnarroll, dvs. det kan vara allt från personalärenden, dokumentation, driva förändringsarbeten etc. I din roll ingår även att vara administratör för vårt larmsystem.
  Du får veta mer om du blir kallad till intervju.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker förskollärare till LärKan i Hidinge


  LärKan är en förskola med stor potential och möjligheter som ligger naturnära i området Lanna/Hidinge. Förskolan består av fyra åldersindelade avdelningar. Namnet Lär-Kan är en ordlek som synliggör vårt pedagogiska uppdrag. Den som lär sig kan!
  Lär-Kan kan även ses som en fågel som symboliserar att vi vill ge barnen glädje, frihet och vingar som lyfter och bär in i framtiden.

  Förskolan har en inbjudande och stimulerande miljö såväl ute som inne. Vi vill att våra lärmiljöer ska vara inspirerande och utforskande samt arbetar projektinriktat utifrån barnens intressen. Förskolan har också ett tillagningskök där maten lagas från grunden.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se