Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Lediga jobb i kommunen

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta i Lekebergs kommun! Vi är en expansiv kommun som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. 

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet, påverkansmöjligheter och en god arbetsmiljö. Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du också få ta del av en rad olika förmåner.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv och bra företagsklimat. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar.

Vill du vara med på resan?

Läser du vård och omsorg på universitetsnivå?

I Lekebergs kommun jobbar bland annat socionomer, sjuksköterskor, beteendevetare och arbetsterapeuter. Vi anställer gärna nyexaminerade och låter dem utvecklas inom vår organisation.

Exempel på tjänster inom socialförvaltningen:

 • Socialsekreterare
 • Sjuksköterska
  • Arbetsterapeut
  • Biståndshandläggare
  • Kurator

Håll utkik efter våra lediga jobb. Under studietiden är du välkommen att jobba som timvikarie.

 • Är du förskollärare/barnskötare? Då söker vi dig.

  2019-08-21
  Nu söker vi två förskollärare/barnskötare. En till tillsvidareanställning och en till ett vikariat.
  Som förskollärare ansvarar du för undervisningen och tillsammans med övriga medarbetare i arbetslaget utvecklar du verksamhetens kvalitet och satsar framåt med visionen Sveriges bästa förskola, alltid med barnens bästa framför dina ögon.
  Tillsammans med dina kollegor ska du ansvara för och skapa en meningsfull, trygg och utmanande miljö, där varje barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.
  I övrigt ingår på en förskola alla vanligt förekommande arbetsuppgifter.

  Som förskollärare i vår kommun erbjuds du
  • Pedagogisk utvecklingstid enskilt och tillsammans med kollegor
  • Kollegialt lärande i nätverk
  • Kompetensutveckling med fem kompetensutvecklingsdagar/år
  • Deltagande i pågående projekt
  • Mentor under ditt eventuella introduktionsår
  • Avgiftsfri pedagogisk lunch
  • En naturnära arbetsmiljö
  • Goda kommunikationer
  • Friskvårdsersättning


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Vi söker en lärare i fritidshem till Tulpanens skola i Fjugesta

  2019-08-20
  Vi söker nu en lärare för fritidshem till Tulpanens skola.

  En tjänst på vårt fritidshem innebär att vara en del av hela skolans verksamhet. Vår skola strävar efter en hög delaktighet och en god arbetsmiljö där ett helhetstänk prioriteras. Hos oss får du möjlighet att utveckla och driva det pedagogiska arbetet inom vår fritidsverksamhet och även i skolans verksamhet.
  Tillsammans med övriga kollegor på fritidshemmet ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten samt driva verksamhetsutveckling mot uppställda mål.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se
 • Folkhälsoutvecklare

  2019-08-13
  Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och fritt arbete, med stöd av likasinnade kollegor, där du har möjlighet att påverka och se dina förslag bli verklighet? Då är det här jobbet för dig!

  Folkhälsoteamets huvuduppdrag är att fungera som kunskaps- och metodstöd till kommunernas verksamheter. I teamets arbetsuppgifter ingår att öka den folkhälsovetenskapliga kompetensen i kommunerna, samordna folkhälsointerventioner samt underlätta samverkan mellan olika aktörer. Arbetet fokuseras på målgrupperna barn och unga, äldre samt utsatta grupper.
  Med anledning av en kommande föräldraledighet söker vi nu en medarbetare till vårt team med kompetens främst kring delaktighet, inflytande och integration, barnkonventionen samt ANDT- preventivt arbete. Folkhälsoteamet arbetar även med epidemiologisk uppföljning, trygga uppväxtvillkor och hälsosamt åldrande. Arbetsområden kan tillkomma och/eller omfördelas mellan teamets medlemmar utifrån behov, kvalifikationer och erfarenhet.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se