Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Lediga jobb i kommunen

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta i Lekebergs kommun! Vi är en expansiv kommun som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. 

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet, påverkansmöjligheter och en god arbetsmiljö. Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du också få ta del av en rad olika förmåner.

Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv och bra företagsklimat. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar.

Vill du vara med på resan?

Läser du vård och omsorg på universitetsnivå?

I Lekebergs kommun jobbar bland annat socionomer, sjuksköterskor, beteendevetare och arbetsterapeuter. Vi anställer gärna nyexaminerade och låter dem utvecklas inom vår organisation.

Exempel på tjänster inom socialförvaltningen:

 • Socialsekreterare
 • Sjuksköterska
  • Arbetsterapeut
  • Biståndshandläggare
  • Kurator

Håll utkik efter våra lediga jobb. Under studietiden är du välkommen att jobba som timvikarie.

 • Nu söker vi en undersköterska för nattjänstgöring

  2019-10-11
  Att arbeta som undersköterska inom kommunen är ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete och ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker nu en undersköterska för tillsvidareanställning med tjänstgöring på natten.

  Hos oss har du goda påverkansmöjligheter i förändrings-och förbättringsarbetet. Som undersköterska får du en betydande roll för våra brukare.

  Du kommer att arbeta med inriktning demens och somatiskt sjuka och med omvårdnadsinsatser av olika slag utifrån ett rehabiliterande arbetssätt och efter brukarens individuella behov enligt SoL och HSL. Tillsammans med dina kollegor och andra professioner ska du med omsorg och omtanke säkerställa att våra brukare får bästa möjliga tillvaro.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, utifrån biståndsbeslut, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete.
  Att arbeta som undersköterska inom kommunen är ett självständigt, ansvarsfullt, varierande arbete.


  Gå till annonsen på offentligajobb.se