Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Lekebergs kommuns Kontaktcenter

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

måndag - fredag 8-16
Lunchstängt alla dagar 11.45-12.45

Dag före röd dag och afton 8-12

Hotell, stugor och vandrarhem

I Lekeberg finns många olika typer av boenden att välja mellan.

Flera boendemöjligheter på Lannalodge golfresort

Lannalodge erbjuder olika typer av boenden för att alla ska hitta ett boende som passar. På Lannalodge finns 71 hotellrum med tre olika standarder. Från Deluxerum, för dig som vill lyxa till det lite extra, Standardrum för dig som vill bo bekvämt och Ekonomirum för dig som önskar bästa pris. I Lannas Hotellby finns boenden med två till åtta bäddar. Dessa är väldigt populära hos de som önskar trevligt ekonomiboende. Du kan även boka plats för din husbil och husvagn.

Bo många på Vekhyttegården

Vekhyttegården har en lång historia av lägerverksamhet i olika former. Huvudbyggnaden byggdes på 50-talet och har sedan dess haft många besökare. Allt ifrån barnläger, husmodersläger och konferenser. Sedan 2017 drivs gården i privat regi. Här kan du sova i enkelsäng, dubbelsäng eller våningssäng. Du kan även hyra hela gården.

Hallagårdens Bed & Breakfast

I den lilla idylliska bergslagsbyn Lekhyttan ligger Hallagården. Här finns rum att hyra i Tingsgården och drängstugan. Frukost, sängkläder, handduk och städning ingår. Tingsgården är en byggnad från 1700-talet och ligger intill Hallagårdens djurpark. Från två av rummen har du utsikt över renar, alpackor, lamor med mera. I huset finns både dubbel- och enkelrum.

Flera boendemöjligheter på Bröttorps gård

På Bröttorp utanför Fjugesta kan du bo i rum, stuga eller varför inte hyra en hel villa. Varje lägenhet har en uteplats, ett fullt utrustat kök med mikrovågsugn, en sittgrupp med soffa, en platt-TV och ett eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Kylskåp, ugn, spishäll, vattenkokare och kaffekokare ingår också. På Bröttorp har du gratis WiFi, gratis privat parkering samt kostnadsfri flygplatstransfer till Örebro Airport.