Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Kontakta Kommunen

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 8:00 - 16:30
fre 8:00 - 16:00

Hemster-kartan 2020

Sommaren 2020 är speciell. Vi är många som stannar hemma mer än vanligt i år och nu funderar på hur vi skapar semesterkänsla utan en resa. I vår kommun är det också många företagare som i en riktigt tuff tid möter sommaren. Vi ville underlätta för oss alla att skapa goda semesterminnen och stötta våra företagare. Därför har vi skapat en hemester-karta som skickas ut till alla hushåll i Lekebergs kommun under vecka 28.

Med den här hemester-kartan hoppas vi att du ska upptäcka allt det vackra, spännande och härliga i vår natur, kanske lära dig något nytt från vår rika historia och förstås toppa utflykterna med mat, fika och shopping från våra lokala företag. För sommaren är också glassens, grillmatens och de fina fyndens tid, eller hur?

Den här kartan är vårt snabba försök att hjälpa dig och våra företag att få en härlig hemester. All respons om företag, platser eller information som du saknar på kartan tar vi tacksamt emot så kan vi göra en ännu bättre karta nästa år. Maila information.lekeberg@lekeberg.se så tar vi hand om det!

Glad sommar önskar Lekebergs kommun!

Ladda ner Hemester-kartan som PDFPDF