Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Kontakta Kommunen

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 8:00 - 16:30
fre 8:00 - 16:00

Vi tar fram material för sommarens hemester

Lekebergs kommun tar nu fram informationsmaterial på vad som finns att se och upptäcka i Lekebergs kommun.

Det är naturligtvis med bakgrund av Folkhälsomyndighetens rekommendation att stanna hemma och undvika onödiga resor som kommunen nu tar fram material till sommarens hemester. I Lekeberg finns mycket att upptäcka både för kommuninvånare och för boende i kommunerna intill.

Det kommer bli någon form av tryckt material som kan delas ut. Att vi lägger fokus på vad företag och föreningar har att erbjuda är viktigt för oss som kommun, inte minst i dessa tider där coronapandemin slår hårt mot besöksnäringen, berättar Maria Comstedt, näringslivskoordinator i Lekebergs kommun.

Idén till att belysa det som finns att se och göra i Lekeberg föddes tillsammans med företagen när Comstedt och kommunstyrelsens ordförande, Johan Niklasson, nyligen besökte företag i kommunen.

Det finns en stor vilja i att marknadsföra varandra, och att hjälpas åt i det läge vi nu befinner oss. Att som kommun gå in och stötta med det vi kan är självklart, berättar Johan Niklasson, kommunstyrelsens ordförande.

Har du något som fler borde se och upptäcka?

Senast 27 april vill vi ha in information från de som vill vara med så att materialet hinner produceras inför sommaren. Det enda du som företagare eller förening behöver göra är att fylla i formuläret.
Materialet som tas fram bekostas av Lekebergs kommun.

Tänk på myndigheternas rekommendationer. Inskickat material behöver gå att genomföra enligt rådande restriktioner.


Jag är verksam inom följande område * (obligatorisk)
Jag är verksam inom följande områdeTillgänglighetsanpassat
Tillgänglighetsanpassat