Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Lovverksamhet

Inför varje sport-, sommar- och läslov (höstlov) samlar vi de aktiviteter som sker på loven i ett digitalt program på lekeberg.se.

Lovprogrammet tas fram av Lekebergs kommun i samarbete med föreningar, studieorganisationer och andra aktörer som vill bidra till att barn och ungdomar i kommunen erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter under skolloven. Lovprogrammet ska innehålla aktiviteter som är öppna och kostnadsfria för alla barn och ungdomar.

Anmäl aktivitet till lovprogrammet

Nu behöver vi din hjälp med att fylla sportlovsprogrammet med aktiviteter för kommunens barn- och ungdomar. Sista datum för att anmäla en aktivitet till sportlovsprogrammet är 27 januari. För sommar- och läslov är sista datum för anmälan 25 maj respekive 5 oktober.

Tänk på att du måste boka lokal innan aktiviteten anmäls. Om aktiviteten genomförs i kommunal anläggning, och är öppen för samtliga barn och ungdomar i kommunen, är bokningen kostnadsfri.

Om du har frågor som berör kommunens lovverksamhet är du välkommen att kontakta fritidsutvecklaren via tfn: 0585-487 00.

Sista anmälningsdag är 27 januari.
Anmäl aktivitet till sportlovsprogrammet 2020

Kommer aktiviteten att genomföras i en kommunal anläggning/lokal? * (obligatorisk)
Kommer aktiviteten att genomföras i en kommunal anläggning/lokal?Behöver deltagaren anmäla sig till aktiviteten? * (obligatorisk)
Behöver deltagaren anmäla sig till aktiviteten?

Mer information
Textfält med en röd stjärna (*) är obligatoriska uppgifter, som måste fyllas i för att din anmälan ska kunna skickas in.
Behandling av personuppgifter
Kontaktuppgifterna du lämnar via detta formulär används av Lekebergs kommun för att administrera lovprogrammet. Kontaktuppgifter kommer att publiceras i lovprogrammet och på lekeberg.se.