Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Kontakta Kommunen

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 8:00 - 16:30
fre 8:00 - 16:00

Lovverksamhet

Inför varje sport-, sommar- och läslov (höstlov) samlar vi de aktiviteter som sker på loven i ett digitalt program på lekeberg.se.

Lovprogrammet tas fram av Lekebergs kommun i samarbete med föreningar, studieorganisationer och andra aktörer som vill bidra till att barn och ungdomar i kommunen erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter under skolloven. Lovprogrammet ska innehålla aktiviteter som är öppna och kostnadsfria för alla barn och ungdomar.

Om du har frågor som berör kommunens lovverksamhet är du välkommen att kontakta fritidsutvecklaren via tfn: 0585-487 00.

Anmäl aktivitet till sommarlovsprogrammet

Nu behöver vi din hjälp med att fylla sommarlovsprogrammet med aktiviteter för kommunens barn- och ungdomar. Anmäl din aktivitet senast 27 maj.

Sommarlovsprogrammet och covid-19

I år är förutsättningarna för sommarlovsprogrammet lite annorlunda med anledning av covid-19. Vi kommer att ta fram ett sommarlovsprogram med fokus på utomhusaktiviteter i Lekeberg. Lekebergs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, om det införs nya rekommendationer som gör att vi behöver tänka om i vår planering så meddelar vi det på denna sida.

Riskbedöm din aktivitet

På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du ta del av allmänna råd och läsa mer om hur du som arrangör gör en riskbedömning av din aktivitet. Vi vill att alla som anmäler en aktivitet till lovprogrammet har gjort en riskbedömning.

Mall för riskbedömning och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten

Sista anmälningsdag är 27 maj.
Anmäl aktivitet till sommarlovsprogrammet 2020

Kommer aktiviteten att genomföras i en kommunal anläggning/lokal? * (obligatorisk)
Kommer aktiviteten att genomföras i en kommunal anläggning/lokal?Behöver deltagaren anmäla sig till aktiviteten? * (obligatorisk)
Behöver deltagaren anmäla sig till aktiviteten?

Mer information
Textfält med en röd stjärna (*) är obligatoriska uppgifter, som måste fyllas i för att din anmälan ska kunna skickas in.
Behandling av personuppgifter
Kontaktuppgifterna du lämnar via detta formulär används av Lekebergs kommun för att administrera lovprogrammet. Kontaktuppgifter kommer att publiceras i lovprogrammet och på lekeberg.se.