Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Ny socialchef till Lekebergs kommun

Nu är rekryteringsprocessen avslutad och Ann-Mari Gustafsson föreslås bli ny chef för socialförvaltningen i Lekebergs kommun.

lila försommarblommor i rabatt

Ann-Mari har arbetat som chef i många år. Hon kommer senast från Capio läkargruppen där hon arbetat som verksamhetschef.

Ann-Mari har även bakgrund som sjuksköterska och har bland annat haft uppdrag som medicinskt ansvarig sjuksköterska i Kumla kommun.

- Vi ser med glädje fram emot att Ann-Mari ska börja i Lekebergs kommun! Hon har god erfarenhet inom både ledarskap, vård och omsorg, säger Henrik Hult, ordförande för socialnämnden.

- Vi har valt en person med stort intresse för verksamhetsutveckling. Ann-Mari är en engagerad och kommunikativ ledare. Hon kommer att bli ett mycket bra tillskott till både socialförvaltningen och kommunledningen, säger Martin Willén, kommundirektör i Lekebergs kommun

Kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU), som har ansvarat för rekryteringsprocessen, föreslår nu att kommunstyrelsen fattar beslut vid sitt sammanträde tisdag den 16 oktober om att förordna Ann-Mari Gustafsson som socialchef.
I rekryteringsprocessen har förutom KSAU också representanter från förvaltningens ledningsgrupp, kommunens ledningsgrupp, fackföreningar samt socialnämndens arbetsutskott medverkat på olika sätt.

Senast publicerad: 2018-10-15