Lekebergs kommun
Lekebergs kommun
Dator och två händer

Inför skolstarten: Högstadiet har fjärrundervisning enligt rullande schema

Lekebergsskolan 7-9 har fjärrundervisning för en årskurs om dagen enligt rullande schema fram till och med 24 januari. Detaljerad information har gått ut till elever och vårdnadshavare via InfoMentor.

Kontakta mentor eller skolans expedition om du har några frågor.

Fjärrundervisningen är en förebyggande åtgärd och inte ett resultat av ökad smittspridning.

Skollunch serveras men föranmälan krävs

Under fjärrundervisningen kan de elever som inte vistas på skolan äta i matsalen klockan 12.30. Eleverna kan äta på sin närmaste grundskola, även Mullhyttans skola och Hidinge skolas matsalar är öppna för distanselever.

Om du vill äta i skolan de dagar du jobbar hemifrån måste du anmäla det till din mentor. Du behöver bara anmäla en gång och det gäller sedan för alla distansdagar. Äter du specialkost behöver du meddela din mentor det.

Vi vill undvika matsvinn så det är viktigt att du kommer och äter när du anmält dig. Tänk också på att när du kommer och äter ska du inte gå in i övriga skolan utan bara komma för att äta.

Elevhälsan finns tillgänglig som vanligt

Har du som elev någon fråga eller fundering som rör din hälsa, ditt mående, din studieteknik exempelvis så är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan också prata med din mentor som kan hjälpa dig att kontakta elevhälsan om det skulle behövas. Vi kan mötas digitalt eller via telefon dagarna du är hemma eller i skolan när du är här.

Senast publicerad: