Lekebergs kommun
Lekebergs kommun
Maria Comstedt

På bilden: Maria Comstedt, näringslivskoordinator i Lekebergs kommun

Årets hemesterkarta

Lekebergs kommun gör en hemesterkarta i år igen för att uppmuntra till att upptäcka den egna kommunen i sommar. Kartan innehåller nu fler av kommunens lokala företagare.

Förra året bestämde Lekebergs kommun att lyfta fram kommunens besöksnäringsverksamheter genom att göra en hemesterkarta för att inspirera lokalt till att hemestra och upptäcka den egna kommunen. En hemesterkarta har tagits fram även i år för att stötta det lokala näringslivet under coronapandemin och uppmuntra till att semestra på hemmaplan.

Jag är så glad att vi beslutade oss för att göra det igen. Kartan är uppdaterad med nya besöksnäringsföretag och den har precis skickats ut till alla hushåll i Lekeberg så nu är det bara att ge sig ut att hemestra och gynna vårt lokala näringsliv i det härliga vädret, säger Maria Comstedt som är näringslivskoordinator i Lekebergs kommun.

Kartan finns också att hämta i kommunhuset i Fjugesta.

Ladda ner hemesterkartan. Pdf, 5.3 MB.

Läs mer om att hemestra i Lekeberg.

Kom ihåg att följa de restriktioner som gäller för Örebro län och Lekebergs kommun. Uppdaterad information hittar du på folkhalsomyndigheten.se, krisinformation.se samt lekeberg.se.

Senast publicerad: