Lekebergs kommun
Lekebergs kommun
Unga i tröjor med texten ungdrive

Är du intresserad av att driva företag och är mellan 15 - 18 år?

I år gör Lekebergs kommun en ny satsning på sommarföretagande för ungdomar, i samarbete med UngDrive och Region Örebro Län.

Starta eget i sommar – med hjälp av riktiga entreprenörer! Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet.

Så går det till

UngDrive startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla sin företagsidé. Därefter får de unga företagarna support hela sommaren via fysiska träffar, telefon, e-post och Facebook och man träffas också i juli för en gemensam inspirationsdag. I början av augusti samlas deltagarna åter för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, samt diplomering och prisutdelning till de företag som lyckats lite extra bra under sommaren.

Ansökan

Ansökan är nu öppen och stänger den 30 april, ansök via ett formulär på UngDrives webbplats.
Läs mer och ansök nu på UngDrive.se

UngDrive

UngDrive är en non-profitorganisation med sitt säte i Gnosjö som årligen utbildar tusentals ungdomar inom företagande, entreprenörskap och att göra verklighet av sina drömmar.

Senast publicerad: