Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Mottagningsteamet

-Rätt stöd mot arbete och försörjning

Bild på kvinna på väg

Tycker du det är svårt att veta vem du ska vända dig till när det gäller arbete och försörjning? Behöver du stöd i kontakten med olika myndigheter när det handlar om att komma ut i arbete? Mottagningsteamet är en sluss in till samhällets samlade resurser och insatser.

Du kan få stöd när det gäller kontakter med myndigheter som Arbetsförmedlingen, Region Örebro län, Försäkringskassan, Lekebergs kommun, Socialförvaltningen och Arbetsmarknadsenheten.

Mottagningsteamet finns till för alla medborgare i Lekebergs kommun som är mellan 16 och 65 år. Det är gratis att begära stöd av mottagningsteamet och det kan vara en bra hjälp för dig som är arbetslös eller långtidssjukskriven och behöver stöd från fler än en myndighet för att klara din försörjning.

I mottagningsteamet arbetar handläggare från Lekebergs kommun, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och sjukvården. Tillsammans tittar vi på din situation och kan eventuellt komma med ett förslag på en individuell rehabiliteringsplan som leder dig vidare mot egen försörjning.

Vi i mottagningsteamet arbetar för ditt bästa och har tystnadsplikt. Det du berättar för oss för vi inte vidare.

Ta kontakt med oss!

Du själv eller en anhörig kan ta kontakt med mottagningsteamets kontaktperson via formuläret nedan eller via telefon, brev eller e-post. Du kan också lämna in en begäran om kontakt med mottagningsteamet hos Information Lekeberg i kommunhuset. Adress och telefonnummer till kommunen hittar du längst ner på sidan.

E-post: mottagningsteamet@lekeberg.se

När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig och bjuder in till ett informationsmöte där vi berättar mer om hur vi arbetar. 

Kontakta oss via formuläret nedan


Hur vill du bli kontaktad?