Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

KomTek

Kontaktperson: Mattias Claësson

Telefon: 0585-487 00 (växel)

E-post: mattias.claesson@lekeberg.se

Postadress:

Lekebergs kommun
716 81 Fjugesta

Elev som tittar på när läraren visar teknik.

KomTek

KomTek är en kommunal entreprenörs- och teknikskola som erbjuder kurser i teknik och entreprenörsskap för barn boende i Lekebergs kommun.

Vill du bygga legorobotar? Då är detta något för dig!

Kvällskurser hösten 2017 - i Mullhyttan och Fjugesta

Du som går i årskurs 1-4 kan nu anmäla dig höstens kurser på KomTek! Vi tar vi in 10 deltagare/kurs och har två handledare på plats. Kurserna pågår 6 ggr och kostar 250 kr/deltagare.
Anmäl dig längre ned på sidan. Du får en bekräftelse direkt på skärmen och via e-post (om du angivit din e-postadress). Vi återkommer sedan med platsbekräftelse och ytterligare information. Vid kö placeras du i kö efter anmälningsdatum.

Plats
Mullhyttan: Mullhyttans skola. 
Fjugesta: Lekebergsskolan 7-9.

Kontakt
Emma Godlund, fritidsutvecklare (anmälan, avgifter), 0585-489 72.
Michael Larsson, handledare (kursinnehåll), 070-796 90 86.

Om KomTek
Kärnan i KomTek är kvällskurser men aktiviteter arrangeras även på skollov. Grundtanken bakom KomTeks arbetssätt är att fler ska få möjlighet att upptäcka och utforska teknikens värld och med växande kunskaper och erfarenheter utveckla sin kreativitet.

KomTek är en förening som finns på 25 platser i Sverige. KomTek strävar efter att ha lika många deltagare av båda könen. Lekebergs kommun är medlem i föreningen KomTek.

  • Ring 0585-489 72 vid frånvaro - meddela namnet på vårdnadshavare och barn.
  • Om en olycka är framme har kommunen en olycksfallsförsäkring.

Anmälan KomTek i Fjugesta

Anmälan till KomTek i Mullhyttan

OBS! Du får en bekräftelse direkt på skärmen och via e-post (om du angivit din e-postadress). Vi återkommer sedan med platsbekräftelse och ytterligare information. Vid kö placeras du i kö efter anmälningsdatum.