Lekebergs kommun
Lekebergs kommun

Information Lekeberg

Telefon: 0585-487 00

Fax: 0585-487 02

E-post:
information.lekeberg
@lekeberg.se

Besöksadress:

Bangatan 7, Fjugesta

Öppettider:

mån-tors 08.00-16.30
fre 08.00-16.00

Lediga jobb i kommunen

Vad trevligt att du är intresserad av att jobba för Lekebergs kommun! Vi använder oss av Aditros tjänst offentligajobb.se för rekrytering.

 • Engagerad arkivarie till arkivenheten

  2017-11-15
  Har du ett starkt samhällsengagemang och intresse av att jobba i offentlig förvaltning? Vill du dessutom vara med på en spännande resa kring uppstarten av en ny gemensam arkivenhet? Då är det dig vi söker!

  Lekeberg, Laxå och Askersunds kommuner söker nu en arkivarie till vår gemensamma arkivenhet. Enheten kommer bestå av två personer varav du blir en. Ni är placerade i kommunhuset i Fjugesta i Lekebergs kommun, men arbetar mot alla tre kommunerna.
  Arbetet kring arkiv sker även i nära samarbete med övriga kommuner i Sydnärke och här finns stora utvecklingsmöjligheter. Organisatoriskt kommer ni att tillhöra den administrativa avdelningen i Lekeberg som består av 10 personer med utredningssekreterare, arkivarie, administrativ handläggare, säkerhetsstrateg, kommunikatörer samt receptionister.

  Arkivenheten ska på uppdrag av arkivmyndigheterna ansvara för kommunernas respektive centralarkiv, vilket bland annat innebär att upprätta arkivbeskrivningar och arkivförteckningar samt sekretessprövning i samband med utlämning av handlingar. Arkivenheten ska också ge råd, ansvara för samordning och information angående arkivfrågor och utöva tillsyn.
  Arkivenheten ansvarar för att leda införandet av e-arkiv. Kommunerna är i startgroparna kring e-arkiv och arbetar aktivt kring att digitalisera verksamheter och processer där arkivfrågan är en viktig del.

  Som anställd i Lekebergs kommun kan du under vissa förutsättningar ta del av en rad förmåner:

  • Friskvårdsersättning upp till 2000 kr/år
  • Möjlighet till flera semesterdagar
  • Flexibel arbetstid
  • Personalbil till bruttolöneavdrag


  Gå till annonsen på offentligajobb.se